Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eredivisie Live voetbal kijken met je tablet als tweede scherm

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2012, 13:40 CategorieApplicaties

Eredivisie Live wil er alles aan doen om de kijkervaring voor consumenten te verbeteren. Om deze reden heeft de zender onlangs verschillende onderzoeken gehouden om achter de wensen van haar klanten te komen. Eén van deze wensen is het verkrijgen van statistische informatie tijdens de wedstrijd. De tablet als tweede scherm moet deze wens in vervulling laten gaan.

Naast meer statistische informatie tijdens de wedstrijd willen kijkers ook graag de interviews na de wedstrijd zien. Dit is op drukke speeldagen lastig aangezien Eredivisie Live vaak meteen overschakelt naar de volgende wedstrijd. Om deze redenen introduceert Eredivisie Live binnenkort een tweede-scherm applicatie voor smartphones en tablets. Met deze app wordt het mogelijk tijdens de wedstrijd live statistieken en na de wedstrijd de interviews te bekijken op je tablet of smartphones. Dit terwijl op TV de volgende wedstrijd reeds te zien is. Helaas worden doelpunten en live beelden niet getoond.

Doelcamera techniek

Maar, Eredivisie Live heeft nog meer ontwikkelingen klaarstaan. Zo heeft de zender samen met Endemol een doelcamera techniek ontwikkeld. Deze techniek bestaat uit zes verschillende camera’s die in het doel verwerkt zijn en die exact kunnen waarnemen wat er in het doel gebeurt. Helaas heeft de FIFA nog geen toestemming gegeven voor gebruik van de techniek.

Meer informatie vind je op de website van Eredivisie Live.

Bron: TotaalTV

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.