Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Haier toont HaiPad tablets met Android 2.3 Gingerbread

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2012, 13:53 CategorieHardware

Een tablet die we afgelopen week gemist hebben maar die wel op de CES 2012 aanwezig was is de HaiPad tablet van Haier. En er is ook een reden dat de tablet door al het elektronicageweld niet opviel en dat is de matige uitgerust lijst met features. Om te beginnen draait de 7 inch HaiPad op Android 2.3 Gingerbread en een minimale 1GHz processor.

Daarbij krijg je onder meer een 7 inch capacitief display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 16GB aan opslaggeheugen, een 3 megapixel camera op de achterzijde, Wifi, een 2 megapixel camera op de voorzijde voor videogesprekken en Bluetooth 2.1. Daarnaast kun je kiezen uit vijf verschillende kleurvarianten; zwart, grijs, rood, geel en blauw. Over de prijs en beschikbaarheid van de HaiPad is nog niks bekend, maar echt veel indruk kan de tablet niet maken. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Haier qua tablets ergens eind 2012, begin 2011 is blijven steken.

Daarbij zie ik alweer een interessante gelijkenis qua naam met een andere zeer populaire tablet, dus het valt nog te bezien of Haier de modellen daadwerkelijk snel op de markt kan brengen onder deze naam.

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Reacties

  1. Order Hylgan
    06 augustus, 2013 om 17:15

    It’s very effortless to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found this article at this site.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.