Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on met pre-beta versie van Windows 8 op een tablet

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 12:00 CategorieBesturingssystemen

Een van de dingen waar in 2012 veel van verwacht wordt is Windows 8. Toch is nog steeds niet exact bekend wanneer het besturingssysteem, compleet geoptimaliseerd voor de touch-ervaring, op de markt zal verschijnen. Binnenkort zal er een eerste beta-versie van Windows 8 verschijnen maar voordat het zover is hebben de Amerikaanse collega’s van The Verge een eerste hands-on preview gekregen.

De pre-beta versie van Windows 8 wordt getoond op een tablet, een van de belangrijkste hardware producten waarvoor Windows 8 ontwikkeld is. Het is geen uitgebreide preview, maar wel lijkt alles al stukken soepeler te lopen dan bij de developers versie. Verder toont Microsoft een aantal van de nieuwste features, zoals de mediaspeler en ‘touch gestures’. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de beta versie van Windows 8 ergens in februari en zullen we tot het derde kwartaal van dit jaar moeten wachten voordat het besturingssysteem op de markt komt.

  • Delen:

Reacties

  1. Erik
    12 januari, 2012 om 20:10

    mm ik vind het op een tablet er wel goed uitzien, maar persoonlijk vind ik de desktop versie echt lelijk.. Die metro stijl past gewoon niet op een vaste compueter.. hoop dat ze dat nog gaan aanpassen.. Anders geen windows 8 computer voor mij.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.