Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hello Kitty Android Tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2012, 18:35 CategorieNieuws

We hebben tijdens de CES 2012 tablets in alle soorten en maten gezien, maar deze Hello Kitty variant viel nogal op. Niet alleen door de roze kleur maar ook puur door het feit dat het een Hello Kitty tablet is. Voor wat het waard is: De tablet draait op Android 2.3 Gingerbread, heeft een 7 inch display, en beschikt over onder meer Wifi, twee USB poorten, een microSD card slot, een miniHDMI poort, twee camera’s, 512MB aan werkgeheugen, en 8GB aan opslaggeheugen. De tablet zal in de VS te koop zijn voor 200 dollar. • Delen:

Reacties

 1. raquel
  03 april, 2012 om 11:01

  hoe veel kost deze tablet? heb ik interesen in…..

 2. r wassing
  21 augustus, 2012 om 14:07

  hoi wannneer komt die in nl uit me dochter wil die namelijk heel graag

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.