Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC Flyer krijgt dit kwartaal Android 4.0 update’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2012, 20:31 CategorieAndroid

Na lang gewacht te moeten hebben heeft HTC de afgelopen weken de Android 3.2 Honeycomb update uitgerold voor alle bezitters van een HTC Flyer tablet. Er waren aardig wat positieve reacties op de Honeycomb update maar ook veel gebruikers klaagden over de verloren homescreen aanpassingen en de slechte combinatie van de HTC Sense interface en Android Honeycomb.

Als geavanceerde Android gebruiker moet het niet heel lastig zijn om alles terug te zetten naar Android Gingerbread maar de gemiddelde consument zit vast aan Honeycomb. Toch is het mogelijk om je Flyer tablet terug te laten zetten naar Gingerbread. Hiervoor ben je de tablet wel even kwijt want je moet hem naar HTC sturen waar de tablet teruggezet wordt naar de instellingen zoals ze vanuit de winkel stonden. Een medewerker van de HTC klantenservice heeft dit aan een huidige klant laten weten.

De medewerker wist ook te melden dat je kunt wachten op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze update moet dit kwartaal nog, binnen 9 weken dus, uitgerold worden. HTC heeft zelf nog niks officieel bekendgemaakt over een Android 4.0 update dus we moeten nog een slag om de arm houden. Zeker gezien het feit dat de Android Honeycomb update ook ruim een half jaar op zich liet wachten.

Bron: HTC-hub  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.