Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola begint uitrol Android 4.0 naar de Xoom

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2012, 17:18 CategorieAndroid

Motorola is begonnen met de uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich naar een select gezelschap eigenaren van de Motorola Xoom tablet. De update is beschikbaar voor de eigenaren die zich de afgelopen weken aangemeld hebben voor de ‘test groep’. Komend weekend zullen alle testpersonen de Android 4.0 update ontvangen en zal Motorola hun reacties evalueren voordat de update naar alle Xoom tablets uitgerold wordt.

Motorola geeft aan dat wanneer er geen negatieve verrassingen opduiken in de software de update zeer snel naar andere Xoom bezitters verstuurd zal worden. Helaas geldt dit voorlopig alleen nog voor Amerikaanse Xoom tablets. Zoals we in het verleden met andere updates al zagen heeft Motorola in de VS een nauwe samenwerking met Google waardoor updates sneller uitgerold worden dan in de rest van de wereld. In Europa zal het waarschijnlijk nog een paar weken duren voordat de update de Xoom tablets bereikt.

Bezitters van de ASUS Eee Pad Transformer Prime kunnen inmiddels de Ice Cream Sandwich update al binnenhalen en gisteren werd bekend dat ASUS en Archos de update begin februari naar respectievelijk de Eee Pad Transformer en Archos 101 G9 en 80 G9 tablets zullen uitrollen.

Bron: CNET  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.