Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notion Ink Adam II tablet komt met TI processor en Android 4.0

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2012, 16:16 CategorieAndroid

Eerder deze week rolde Notion Ink een Alpha versie van de Ice Cream Sandwich update voor de eerste generatie Adam tablets (hierboven afgebeeld) uit en daarbij werd er kort gesproken over een opvolger voor de tablet. Inmiddels heeft Notion Ink via een persbericht bevestigd dat er een Adam II tablet aankomt, welke standaard met Android 4.0 uitgerust zal zijn.

Voor de Adam II tablet is Notion Ink een samenwerking aangegaan met Texas Instruments, wat ondermeer resulteert in een TI OMAP 4400 dual-core processor, een PowerVR SG5xx GPU, Wi-Link 7.0 en Phoenix Audio componenten. Ook wordt de Adam II tablet voorzien van de zogenaamde “Modular Based Software Architecture,” wat simpel gezegd drag-and-drop ontwikkeling van applicaties mogelijk maakt. Notion Ink geeft onder meer het creëren van multimedia apps en 3D modellen als voorbeeld.

Het is niet duidelijk of de Adam II voorzien zal worden van een Pixel Qi display, wat één van de interessantste features van de eerste generatie was. Over de release datum en de prijs is nog niks bekend.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.