Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notion Ink lanceert Android 4.0 ICS Alpha voor Adam tablet

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2012, 15:46 CategorieAndroid

Wie kent de Adam tablet van het bedrijf Notion Ink nog? De Adam was vorig jaar een van de eerste Android tablets op de markt maar heeft het nooit helemaal kunnen maken door opstartproblemen, matige klantenservice en bugs in de software en hardware. Toch geeft Notion Ink de moed niet op en blijft ondersteuning voor de tablet bieden. Sinds vandaag is er namelijk een Android 4.0 ICS Alpha update beschikbaar.

En dat er het woord ‘Alpha’ bij genoemd wordt zegt al genoeg. Functies als de camera, 3G, USB opslag en de lichtsensor lijken nog niet te werken. Mocht je een Adam tablet hebben, erg graag willen updaten naar android 4.0 en alle beperkingen voor lief nemen, dan is dit het moment. In onderstaande video wordt de Android 4.0 update door Notion Ink gedemonstreerd.

Notion Ink Adam 2?

Afgelopen zomer gingen er al geruchten over de komst van een opvolger voor de Adam tablet. Toch hebben we er in de tweede helft van vorig jaar niks meer van vernomen. Op het blog van Notion Ink wordt nu wel gesproken over een nieuwe tablet. Details over het apparaat zijn nog niet bekend, maar Notion Ink zal met wat indrukwekkends moeten komen om deze keer nog wat aandacht te kunnen krijgen en verkopen te kunnen genereren.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.