Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Ook geen Value pack voor 7 inch Samsung Galaxy Tab’

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2012, 11:51 CategorieAndroid

Samsung maakt zich niet erg geliefd bij bezitters van een 7 inch Galaxy Tab en een Galaxy S smartphone. De fabrikant neemt geen duidelijke stelling in het hele update verhaal en lijkt nu ook het idee van een zogenaamd Value pack voor beide apparaten aan de kant te schuiven. Dit Value pack werd als vervanger van de Android 4.0 update gezien en zou enkele belangrijke Android 4.0 features en functies toch doorvoeren.

Samsung maakt eind december bekend dat de Galaxy Tab en de Galaxy S smartphone geen update naar Android 4.0 zouden krijgen aangezien deze toestellen over te weinig ruimte beschikken voor zowel Android 4.0 als de TouchWiz interface. Samsung wil blijkbaar niet afstappen van de TouchWiz interface en Android als een kaal systeem installeren. Om deze reden kwam een zogenaamd Value Pack bovendrijven dat een compromis zou bieden. TheNextWeb meldt nu dat dit ook van de baan is en dat het er eigenlijk op neer komt dat er geen nieuwe software voor Galaxy Tab en Galaxy S eigenaren in het verschiet ligt.

Het enige wat eigenaren van beide toestellen nog kunnen verwachten zijn de broodnodige updates in de vorm van Gingerbread service packs. Samsung heeft zelf nog niet officieel op deze berichten gereageerd, noch probeert de fabrikant een einde aan de speculaties te maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.