Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #20

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2012, 13:43 CategorieAndroid

Zoals elke week hebben we vandaag weer een uitgebreide podcast met interessante onderwerpen. Samen met Sam bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we onder meer de perikelen rondom Foxconn en Apple, en rondom personeel afspraken tussen onder andere Google, Apple en Adobe. Daarnaast kijken we naar verschillende technieken voor het streamen van bestanden van tablet naar externe displays, het gebruiken van Android applicaties binnen het Windows 8 besturingssysteem, en de komst van een Linux tablet met volledig open software en hardware.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.