Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

QOOQ tablet is speciaal ontwikkeld voor in de keuken

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 12:27 CategorieHardware

Je kunt je iPad of Android tablet in de keuken gebruiken maar dan is er natuurlijk altijd een risico dat je tablet valt of dat er eten op terecht komt. De QOOQ French Digital Cookbook is een tablet die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de keuken. Het design is waterdicht en eenvoudig schoon te maken wanneer vloeistoffen of etenswaren op terecht komen. Daarnaast is de QOOQ ook een volledig kookboek.

De tablet staat stabiel op je aanrecht door rubberen voetjes aan de onderzijde en daarbij is de tablet in een hoek te plaatsen middels de standaard aan de achterzijde. De tablet is uitgerust met een groot aantal recepten en kooktechnieken waarmee je aan de slag kunt. De software is grotendeels ingericht op gebruik in de keuken en je krijgt dan ook geen Android met alle mogelijkheden. Wel krijg je toegang tot een aantal applicaties als Facebook, YouTube en internet radio, en is de tablet voorzien van een web browser. Dit is meer voor het vermaak tijdens het koken.

Qua hardware is de QOOQ voorzien van ee 10 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een ethernetaansluiting, Wifi, een USB poort en een microSD card reader. Wat de prijs van de tablet is en wanneer deze op de markt verschijnt is nog niet bekend.

Bron: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.