Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RIM verlaagt prijs 64GB BlackBerry Playbook

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2012, 10:43 CategorieHardware

In september werd de prijs van de BlackBerry Playbook tablet in vele Amerikaanse winkels al naar beneden bijgesteld en ook in Nederland werd de prijs voor de 16GB variant verlaagd naar 199 euro. De 16GB en 32GB modellen zijn inmiddels in de VS weer iets naar boven bijgesteld en alleen de 64GB versie is verlaagd naar 299 dollar. Alle modellen worden in de VS inmiddels voor 299 dollar aangeboden.

Nou is dat op zich voor de 16GB variant niet heel indrukwekkend maar wie kiest er dan ook voor een 16GB variant als je een 64GB variant kunt kopen voor dezelfde prijs. Dit model kostte bij de lancering nog 699 dollar wat dus een korting is van zo’n 400 dollar. Waarschijnlijk liepen de 16GB en 32GB modellen na de eerste prijsverlaging zo goed dat RIM besloten heeft de prijzen weer richting een ‘normaal’ niveau te zetten.

In Nederland ligt de prijs van de 32GB variant momenteel op 249,00 euro (goedkoopste winkel) en voor de 64GB variant betaal je een bedrag vanaf 399,00 euro. De 16GB versie is bij sommige winkels nog steeds te koop voor 199 euro. De aanbieding in de VS loopt tot 4 februari en het is niet duidelijk of deze ook in Europa doorgevoerd zal worden.

Android Market op Playbook

Mocht je overigens een BlackBerry PlayBook hebben en graag gebruik willen maken van Android applicaties dan is het handig deze handleiding te lezen voor het installeren van de Android Market. Je hebt er wat geduld en kennis voor nodig maar dan krijg je ook wel toegang tot een groot aanbod van Android applicaties.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.