Samsung Galaxy Tab 10.1N te koop in Nederland

05 januari 2012 1 Minuut 2 Reacties
Galaxy-Tab-10-1-N

Een van de onderwerpen waar we het afgelopen jaar erg veel aandacht aan besteed hebben is de rechtszaak tussen Samsung en Apple. Beide bedrijven zijn nog steeds in een felle strijd verwikkeld om het schenden van patentrechten. Samsung zou met de Galaxy Tab 10.1 verschillende designpatenten van de iPad geschonden hebben en daarom besloot Apple om een verkoopverbod te vragen.

In Duitsland behaalde Apple succes en mocht de Galaxy Tab 10.1 niet meer verkocht worden. Toch gaf Samsung zich niet zomaar gewonnen en introduceerde het merk een licht aangepaste versie van de Galaxy Tab 10.1. De nieuwe Galaxy Tab 10.1N is alleen qua design aangepast, wat vooral te zien is aan de rand. De twee speakers zijn nu naar voren gericht waardoor het geluid wat beter is dan bij de originele Tab 10.1. Verder beschikt de tablet nog steeds over dezelfde specificaties als een dual-core Tegra 2 processor, Android 3.2 Honeycomb, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en de Samsung TouchWiz interface.

De Samsung Galaxy Tab 10.1N is inmiddels de Duitse grens gepasseerd en te koop in Nederland. Dit betekent overigens niet dat de Galaxy Tab 10.1 hier verboden is. Je krijgt puur een extra keus. De Galaxy Tab 10.1N komt in drie verschillende varianten met 16GB, 32GB en 64GB aan intern opslaggeheugen. Daarnaast heb je de keuze uit een witte of zwarte variant en Wifi of Wifi + 3G verbinding. Onderstaand vind je de huidige prijzen van de aangepaste tablet, welke op nagenoeg hetzelfde niveau liggen als de originele tablet.

Reacties (2)