Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung komt met aangepaste Galaxy Tab 7.0 Plus N

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 11:43 CategorieHardware

Na de introductie van de Galaxy Tab 10.1N komt Samsung ook met de Galaxy Tab 7.0 Plus N. Deze nieuwe variant is een aangepaste versie van de Galaxy Tab 7.0 Plus. Samsung past heeft bij het nieuwe model het design wat aangepast om zo een nieuwe rechtszaak met Apple en een verkoopverbod te voorkomen. Het grootste verschil tussen de twee modellen zit hem in de rand en plaatsing van de speakers.

Net als bij de Galaxy Tab 10.1N is de rand wat dikker en aan de voorzijde zichtbaar. Hierdoor wijzen ook de luidsprekers naar voren, wat voor een beter geluid zorgt. De verder specificaties zijn hetzelfde als die van de originele Galaxy Tab 7.0 Plus. Zo beschikt de tablet over een 7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, Bluetooth 3.0, 3G, een 1.2 GHz dual-core processor, een USB poort en Android 3.2 Honeycomb (ICS update).

Samsung Nederland maakte eind vorig jaar nog bekend dat de Galaxy Tab 7.0 Plus voorlopig niet in Nederland zou verschijnen. Waarschijnlijk geldt hetzelfde voor de N-versie, welke vooral gericht is op de Duitse markt. De Galaxy Tab 10.1N, ook met luidsprekers die naar voren wijzen, is inmiddels wel in Nederland te koop.

Bron: Slashgear  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.