Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Tablet P te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 20:20 CategorieGaming

De Sony Tablet S is al geruime tijd te koop in Nederland en de Tablet P wordt vanaf deze week aan het assortiment toegevoegd. De Tablet P is een apart geval aangezien de tablet beschikt over twee aparte 5,5 inch schermen die dichtgeklapt kunnen worden als een soort brillendoos. De tablet is vooral gericht op de consumptie van entertainment en het spelen van Android en PlayStation games.

De Sony Tablet P is momenteel nog voorzien van Android 3.2 Honeycomb maar zal binnenkort een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich krijgen. Verder beschikt de tablet over Sony’s TruBlack display techniek voor levendige kleuren en diepe zwartwaarden, de Sony PlayStation certificering voor het spelen van PlayStation games, DLNA certificering voor het streamen van media van en naar andere apparaten binnen je thuisnetwerk, en toegang tot het Sony Entertainment Network dat binnenkort in Nederland uitgerold wordt en toegang biedt tot een grote bibliotheek aan video’s en muziek.

Qua specificaties krijg je onder meer twee 5,5 inch displays met een resolutie van 1.024 bij 480 pixels, een dual-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 4GB aan opslaggeheugen, Wifi, 3G, twee camera’s, een USB poort en een microSD card reader. De volledige lijst aan features en specificaties van de Sony Tablet P vind je op de productpagina.

De Sony Tablet P is in één variant in Nederland verkrijgbaar; de 4GB versie met 3G module. De tablet is inmiddels voor de adviesprijs van 599 euro te koop in de webshop van Sony (inclusief gratis gravure) en daarnaast verschijnt de tablet bij steeds meer online winkels waarvan je de drie goedkoopste aanbieders hieronder ziet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.