Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony verlaagt prijs Tablet S Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2012, 11:45 CategorieHardware

Een nieuw jaar, nieuwe en lagere prijzen. Dat zou natuurlijk een mooi uitgangspunt voor 2012 zijn. Sony begint in ieder geval goed want de fabrikant heeft in de VS een permanente prijsverlaging van 100 dollar doorgevoerd voor haar 9.4 inch Tablet S Android tablet. Het 16GB Wifi-only model is daar nu te koop voor 400 dollar en het 32GB model voor 500 dollar.

Eerder zagen we onder meer de BlackBerry PlayBook en HTC Flyer flink afgeprijsd worden in zowel de VS als Europa en nu volgt ook Sony met een prijsverlaging. De tweede generatie tablets staat voor de meeste fabrikanten om de hoek en de technologische ontwikkeling gaat dermate hard dat het lastig is om je prijzen hoog te houden. Daarnaast wachten veel consumenten nog steeds op een zogenaamde prijzenoorlog. De psychologische drempel ligt voor consumenten namelijk tussen de 300 en 400 euro. Veel high-end modellen liggen hier nog boven.

In Nederland is de Tablet S ook qat ik prijs verlaagd. Zo is de 16GB Wifi-only variant nu te koop voor een prijs vanaf 399,00 euro en 32GB Wifi-only variant voor een prijs vanaf 499,00 euro. Begin dit jaar moet ook de tweede tablet van Sony, de Tablet P, in de Nederlandse winkels verschijnen. De adviesprijs voor deze tablet is 599,00 euro, maar hier krijg je dan wel standaard een 3G module bij.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.