Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets podcast: Praat mee en laat weten wat jij graag wil horen

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2012, 15:14 CategorieDeze Week in Tablets

Eind augustus van vorig jaar gingen we van start met de Deze Week in Tablets podcast. In eerste instantie als leuke test om te kijken wat de reacties zouden zijn maar inmiddels als volwaardige podcast waarin alle belangrijke onderwerpen met betrekking op tablets voorbij komen. De podcast is bij veel bezoekers in goede aarde gevallen en wordt dan ook zeer goed beluisterd. Om deze reden willen we jullie er nog meer bij betrekken.

Samen met Sam van Projectcafe.co bespreek ik wekelijks interessante nieuwe tablets, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe apps en opvallende gebeurtenissen in de tabletmarkt. Wat we nu graag van jou zouden willen weten is waar jij graag meer over hoort tijdens onze podcasts. Wat zijn jouw favoriete onderwerpen en waar moeten we eens een uitzending of een item aan besteden? Verder zijn we op zoek naar mensen met een duidelijke mening over een bepaald onderwerp, mensen die hun ervaringen met tablets willen delen of die het gewoon leuk vinden eens mee te praten over een onderwerp. Heb jij een suggestie voor onze podcast of wil je eens meepraten? Laat het dan in een reactie onderaan dit bericht weten.

Verder gaan we natuurlijk in 2012 weer door met nieuwe afleveringen. Elke dinsdag, vanaf komende week, kun je weer een nieuwe aflevering van Deze Week in Tablets verwachten. Benieuwd naar voorgaande podcasts? Je vindt ze allemaal terug op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.