Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba brengt dunste en lichtste tablet en OLED tablet naar CES

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2012, 11:34 CategorieHardware

Toshiba zal aanwezig zijn tijdens de CES 2012 beurs volgende week en ook aan tablets zal voldoende aandacht gegeven worden. De Japanse fabrikant zal namelijk, naar eigen zeggen, de lichtste en dunste tablet ter wereld aan het publiek tonen. Daarbij wordt ook de dunste en lichtste 13.3 inch ultrabook getoond en komt Toshiba met een waterdichte tablet met OLED display.

Toch klinkt het interessanter dan het waarschijnlijk is. Toshiba presenteerde in september vorig jaar namelijk al de dunste en lichtste tablet ter wereld in de vorm van de AT200, ook wel Excite genoemd. De kans is groot dat deze tablet wederom gepresenteerd wordt tijdens de CES 2012. Hetzelfde geldt voor de Portege Z830 ultrabook. De waterdichte tablet met OLED display en draadloze oplaadmogelijkheden is een stuk interessanter maar helaas gaat het hier om een prototype.

Wellicht dat Toshiba nog een verrassing in petto heeft aangezien we eind vorig jaar de eerste tekenen van een quad-core Tegra 3 tablet van het merk tegenkwamen. Volgende week gaat de CES 2012 van start dus hou Tablets Magazine goed in de gaten voor het laatste CES nieuws als eerste.

Bron: Engadget  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.