Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Toshiba komt volgende week met 7 inch budget tablet’

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2012, 11:51 CategorieHardware

Het 7 inch segment voor tablets wordt steeds populairder. Eerder deze week dook er een afbeelding op van een mogelijke nieuwe 7 inch tablet van ASUS en ook Toshiba lijkt nu met een 7 inch model te komen. Toch hoef je waarschijnlijk niet op het puntje van je stoel te gaan zitten bij de lancering aangezien het lijkt te gaan om een budget variant die draait op een oudere versie van Android.

Toshiba heeft voor de CES 2012 al de ‘dunste en lichtste tablet ter wereld’ en een waterdichte OLED tablet klaarstaan. Notebookitalia heeft afbeeldingen van een nieuwe 7 inch tablet van Toshiba in handen gekregen en daarbij wat interessante informatie. Zo zou de tablet beschikken over een Qualcomm Snapdragon processor, een display resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een microUSB poort, een microSD card reader, Bluetooth, Wifi en een camera aan de achterzijde zonder LED flitser. Op de afbeelding zijn fysieke knoppen te zien dus waarschijnlijk gaat het hier om Android 2.x. De tablet is ook iets dunner dan de reeds gelanceerde AT100 tablet.

Helaas dus nog steeds geen teken van de eerste quad-core Tegra 3 tablet van Toshiba.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.