Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba toont draadloos opladen van een waterdichte tablet

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2012, 15:44 CategorieHardware

Toshiba heeft tijdens de CES 2012 verschillende prototypen tablets en nieuwe concepten getoond die interessant zijn voor de komende maanden of jaren, maar daarnaast heeft de Japanse fabrikant ook een nieuwe techniek getoond die draadloos opladen van een tablet mogelijk maakt. De manier waarop Toshiba de techniek demonstreerde was zelfs nog interessanter dan de techniek zelf.

Zo toonde Toshiba een aquarium met daarin een waterdichte prototype tablet. Deze tablet, waarvan de specs niet bekend zijn en er ook niet toe doen, was niet voorzien van een batterij. Aan de buitenzijde van het aquarium was een oplaadstation geplaatst dat stroom door het water naar de tablet stuurde. Hierdoor kan de tablet normaal functioneren. De moraal van het verhaal is het draadloos opladen van apparaten, waarbij water geen beperking is. Bekijk onderstaande video van Netbooknews waarin de techniek gedemonstreerd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.