Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Windows 8 tablets van Acer en Lenovo in herfst’

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2012, 10:17 CategorieBesturingssystemen

Dat we van Windows 8 heel wat kunnen gaan verwachten de tweede helft van dit jaar staat inmiddels wel vast. Fabrikanten als ASUS, en HTC hebben door laten schemeren met Windows 8 tablets te komen, Microsoft heeft samenwerkingsverbanden tussen chipfabrikanten en hardware fabrikanten opgezet, en volgens Digitimes hebben nu ook Acer en Lenovo plannen om in de herfst van dit jaar Windows 8 tablets op de markt te brengen.

Volgens de bronnen bij leveranciers van beide fabrikanten zullen de tablets voorzien worden van Intel’s Clover Trail platform en vooral gericht zijn op de zakelijke markt. In deze markt is nog veel vraag naar Windows aangezien 99 procent van de bedrijven zijn uitgerust met een Windows structuur. Windows 7 heeft dit gaat niet op kunnen vullen maar Windows 8, dat specifiek voor touch-apparaten ontwikkeld is, zou dit wel moeten kunnen. Wellicht dat we volgende week tijdens de CES 2012 al wat Windows 8 prototype tablets van verschillende fabrikanten gaan zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.