Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Witte Samsung Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 7.0 Plus duiken op

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2012, 11:52 CategorieHardware

Wit wordt tegenwoordig gezien als een premium kleur voor een tablet en Samsung maakt hier al een tijdje handig gebruik van. Eerdere tablets en smartphones van de fabrikant, waaronder de Galaxy Note, werden twee keer gelanceerd; een keer in het zwart en een keer in het wit. In Vietnam zijn nu ook witte exemplaren van de Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 7.0 Plus opgedoken.

Ik hoor je al denken dat er toch al witte exemplaren van deze tablets te koop zijn en dat klopt. Maar, de witte versies die nu in de winkel liggen beschikken nog steeds over een zwart frame aan de voorzijde terwijl de achterzijde wit is. Samsung heeft het frame zwart gehouden om het beeld en het frame in elkaar over te laten vloeien en zo een betere multimedia ervaring te bieden. De gespotte tablets zijn volledig wit en beschikken dus ook over een witte voorzijde. Daarbij zijn de overigens specificaties hetzelfde als die van de huidige modellen.

Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend, maar we kunnen er vanuit gaan dat je er niet meer voor zal hoeven te betalen. Overigens is de Galaxy Tab 7.0 Plus nog niet in Nederland te koop. Samsung heeft eerder aangegeven dat de mogelijkheden hiervoor nog bekeken worden.

Bron: Vnexpress  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.