Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert nieuwe GoTab Xerios tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2012, 13:46 CategorieHardware

Yarvik heeft al heel wat budget tablets in Nederland gelanceerd en daar komen nu nog twee exemplaren bij. De TAB420 GoTab Xerios en de TAB460 GoTab Xerios hebben een kleine update gekregen ten opzichte van de bestaande 10 inch modellen. Zo is de batterij vervangen voor een nieuwe en krijg je een snellere processor. Qua besturingssysteem moet je het nog steeds doen met Android 2.3 Gingerbread.

De twee nieuwe GoTab Xerios tablets zijn qua specificaties te vergelijken, alleen het opslaggeheugen wijkt af. Zo beschikt de TAB420 over 4GB aan opslaggeheugen en de TAB460 over 8GB aan opslaggeheugen. Verder beschikken beide modellen over een 10 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, USB aansluitingen, een HDMI uitgang, ondersteuning voor Quad HD materiaal, een 1.2GHz Cortex A8 processor, 512MB aan werkgeheugen en een webcam aan de voorzijde. Het geheugen is uit te breiden middels de microSD card reader.

Zowel de TAB420 GoTab Xerios als de TAB460 GoTab Xerios verschijnen dit kwartaal nog in Nederland. De prijs is nog niet bekendgemaakt. Een overzicht van alle Yarvik tablets die momenteel in Nederland te koop zijn vind je in onze Tablet Productgids.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.