Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE V9A Light Tab 2 Android tablet gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2012, 12:46 CategorieHardware

In Nederland introduceerde The PhoneHouse vorig jaar haar eerste prepaid tablet in de vorm van de ZTE V9 Light. Dit jaar komt ZTE met een nieuwe versie van de 7 inch tablet in de vorm van de ZTE V9A Light Tab 2. De nieuwe variant wordt in eerste instantie in de UK gelanceerd voor een omgerekende prijs van zo’n 280 euro.

De ZTE V9A Light Tab 2 draait op Android 2.3 Gingerbread en beschikt onder meer over een 7 inch capacitief touchscreen, een 1.4GHz processor, 4GB aan intern opslaggeheugen, Wifi, een 3G module, een 3.2 megapixel camera aan de achterzijde, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde en een 3400mAh accu.

Aangezien je het moet doen met een oudere mobiele versie van Android lijkt de 280 euro wat aan de hoge kant, maar wanneer de tablet in combinatie met een aantrekkelijk data abonnement aangeboden wordt zou het voor diegenen die Android 4.0 niet noodzakelijk vinden wel een optie kunnen zijn. Als losse tablet heb je binnenkort – en nu al – goedkopere opties met dezelfde of betere specificaties en een nieuwere versie van Android. Kijk bijvoorbeeld naar de Archos 101 G9 serie.

De ZTE V9A Light Tab 2 verschijnt eind februari in de UK. Het is niet bekend of de tablet ook naar de Benelux komt.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.