Aanbieding: HTC Flyer voor maar 229,95 euro

15 februari 2012 1 Minuut 4 Reacties
htc-flyer-honeycomb

De HTC Flyer is alweer bijna een jaar oud maar nog steeds de enige tablet die HTC in Nederland gelanceerd heeft. De tablet heeft al wat prijsschommelingen gekend en is inmiddels gezakt tot zo'n 350 euro. Mocht dat nog niet aantrekkelijk genoeg zijn voor je dan heeft iBood vandaag een interessante deal; de HTC Flyer 16GB Wifi-only variant voor maar 229,95 euro.

De Flyer was een van de eerste 7 inch tablets op de markt en was bij lancering voorzien van Android 2.3 Gingerbread met daar overheen HTC’s eigen Sense interface. Inmiddels heeft HTC de tablet al voorzien van het voor tablets geoptimaliseerde Android 3.2 Honeycomb en een Android 4.0 update zou volgens de laatste geruchten dit kwartaal nog uitgebracht worden.

Qua hardware beschikt de HTC Flyer onder meer over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, Wifi, Bluetooth, een Qualcomm 1.5GHz processor, een microSD card reader en een USB aansluiting. Een unieke feature van de tablet is de zogenaamde Magic Pen stylus waarmee je de tablet kunt bedienen, notities kunt maken en kunt tekenen.

iBood geeft alleen vandaag zo’n 270 euro korting op HTC Flyer 16GB Wifi-only variant. De adviesprijs van de tablet bedraagt 499,95 euro maar vandaag kun je de tablet kopen voor 229,95 euro. Bekijk meer informatie over de HTC Flyer op de productpagina of ga gelijk naar de aanbieding op iBood.

Reacties (4)