Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: HTC Flyer voor maar 229,95 euro

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2012, 0:38 CategorieActies

De HTC Flyer is alweer bijna een jaar oud maar nog steeds de enige tablet die HTC in Nederland gelanceerd heeft. De tablet heeft al wat prijsschommelingen gekend en is inmiddels gezakt tot zo’n 350 euro. Mocht dat nog niet aantrekkelijk genoeg zijn voor je dan heeft iBood vandaag een interessante deal; de HTC Flyer 16GB Wifi-only variant voor maar 229,95 euro.

De Flyer was een van de eerste 7 inch tablets op de markt en was bij lancering voorzien van Android 2.3 Gingerbread met daar overheen HTC’s eigen Sense interface. Inmiddels heeft HTC de tablet al voorzien van het voor tablets geoptimaliseerde Android 3.2 Honeycomb en een Android 4.0 update zou volgens de laatste geruchten dit kwartaal nog uitgebracht worden.

Qua hardware beschikt de HTC Flyer onder meer over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, Wifi, Bluetooth, een Qualcomm 1.5GHz processor, een microSD card reader en een USB aansluiting. Een unieke feature van de tablet is de zogenaamde Magic Pen stylus waarmee je de tablet kunt bedienen, notities kunt maken en kunt tekenen.

iBood geeft alleen vandaag zo’n 270 euro korting op HTC Flyer 16GB Wifi-only variant. De adviesprijs van de tablet bedraagt 499,95 euro maar vandaag kun je de tablet kopen voor 229,95 euro. Bekijk meer informatie over de HTC Flyer op de productpagina of ga gelijk naar de aanbieding op iBood.

 • Delen:

Reacties

 1. Niels
  15 februari, 2012 om 17:46

  Ik heb um besteld, kon niet laten liggen voor dit bedrag!
  Ik ga deze in mijn auto bouwen (mazda 3) voor de app Torque en Navigon.
  Ben nieuw op het gebied ANDROID… hoop dat het een makkelijk systeem is, ben nu meer op de hoogte van IOS. is de 3.2 honeycomb 3.2 een officele htc update ? of moet ik nu wachten op 4.0 ?

  • Martijn
   15 februari, 2012 om 17:59

   Mooi! Honeycomb is officieel van HTC. Android 4.0 is nog niet bevestigd.

 2. Niels
  15 februari, 2012 om 19:22

  Is het aan te raden om nu al te update of kan ik beter op 4.0 wachten, las wat slechte reacties over 3.2

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.