Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A500 krijgt Android 4.0 update in april

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2012, 11:24 CategorieAndroid

Eerder deze week werd bekend dat Acer in de VS al begonnen is met de uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de nieuwe Iconia Tab A200 tablet. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat gebeurt er met de 2011 modellen zoals de Iconia Tab A500? In Australië heeft Acer nu officieel laten weten dat de update pas in april verwacht wordt.

De reactie van Acer op Facebook;

Great news, everyone! We’ve just got confirmation from HQ that the Iconia Tab A500 will be getting Ice Cream Sandwich in April. No exact date yet, but we’ll let you know when we have it. What are you looking forward to most in ICS?

Het gaat hier natuurlijk specifiek over Nieuw Zeeland en Australië maar meestal zitten er geen weken verschil tussen het uitrollen van een update op verschillende continenten. Wel is het opvallend dat Acer aangeeft dat gebruikers van de Iconia Tab A500 nog zo lang moeten wachten terwijl de Iconia Tab A200, welke over nagenoeg dezelfde hardware beschikt, nu al een update krijgt. Daarbij zouden we natuurlijk ook graag horen of de indicatie van april ook geldt voor de 7 inch Iconia Tab A100 tablet.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.