Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Kindle commercial drijft spot met de iPad

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2012, 13:55 CategorieApple

Amazon heeft de afgelopen maanden flink wat Kindle (Fire) e-readers en tablets verkocht. De Kindle Fire is de eerste tablet van de online winkel en lijkt aardig dicht in de buurt de komen van de verkoopaantallen van de iPad. Het grootste voordeel van de Fire ten opzichte van de iPad is de prijs van 199 dollar wat in de nieuwe commercial uitgebreid uitgemeten wordt.

In de commercial wordt op verschillende vlakken de spot gedreven met de iPad. Zo kan een Kindle e-reader zonder problemen in direct zonlicht gebruikt worden terwijl lezen op een iPad dan lastig wordt, heeft Amazon voor de entertainment liefhebbers een ander product in de vorm van de Kindle Fire, en kun je drie van deze producten aanschaffen voor de hele familie en nog steeds onder de prijs van een iPad uitkomen. Dit laatste is de grote kracht van Amazon; veel product voor weinig geld. Amazon verdient het geld simpelweg terug door aankopen die consumenten doen in één van de vele Amazon winkels voor muziek, boeken, applicaties en films.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.