Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 5.0 Jelly Bean verschijnt in de herfst’

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2012, 11:07 CategorieAndroid

Eerder deze maand doken de eerste geruchten op over de lancering van Android 5.0 Jelly Bean waaruit bleek dat Google de nieuwe versie van het besturingssysteem ergens in het tweede kwartaal zou willen lanceren. Dit is misschien wat aan de vroege kant aangezien Google tijdens het MWC 2012 zelf liet doorschemeren dat een lancering in de herfst waarschijnlijker is.

Hiroshi Lockheimer, vicepresident van engineering bij Google, liet tegenover de media weten dat Google er nar streeft om elk jaar een grote update van het besturingssysteem door te voeren en tussendoor vooral kleine updates uit te rollen. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is half oktober vorig jaar gelanceerd dus Android 5.0 Jelly Bean zou, kijkend naar de woorden van Lockheimer, in dezelfde periode gelanceerd moeten worden. In de tussentijd lanceert Google kleine updates met bugfixes en kleine verbeteringen.

De geruchten die eerder deze maand opdoken spraken over een lancering in de zomer. Google zou zich willen voorbereiden op de komst van Windows 8 en Android 5.0 Jelly Bean nog verder willen optimaliseren voor tablets.

Bron: Android Community

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.