Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android App Player voor BlackBerry PlayBook verschijnt deze maand

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2012, 11:56 CategorieAndroid

Mocht je een BlackBerry PlayBook hebben dan heb je tot op heden heel wat geduld moeten hebben. RIM belooft al tijden een PlayBook OS 2.0 update die onder meer de standaard e-mail en kalender applicaties moet brengen. Het was al nagenoeg zeker, maar gisteren heeft RIM dan ook bevestigd dat de update voor deze maand gepland staat. Mooier is nog dat ook de Android App Player in het pakket zit.

Middels de Android App Player wordt het mogelijk om Android applicaties, welke door ontwikkelaars ingediend zijn bij RIM, te gebruiken op de PlayBook. De deadline voor het indienen van applicaties bij RIM is 6 februari dus de kans is groot dan niet lang daarna de update uitgerold zal worden. Klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk, maar we zagen eerder al dat er nogal wat beperkingen aan de Android App Player zitten. Zo kun je geen Live Wallpapers gebruiken, worden applicaties die app widgets bevatten niet ondersteund en worden applicaties die gebruikmaken van Google Maps en in-app aankopen geweigerd.

De PlayBook OS 2.0 update moet eindelijk een complete tablet (qua software) maken van de PlayBook. Tot nu toe was stand-alone gebruik nagenoeg onmogelijk aangezien e-mails, contacten en agenda’s verbonden moesten zijn met een BlackBerry smartphone. Alle verbeteringen die PlayBook OS 2.0 met zich meebrengt kun je terugvinden in dit artikel.

Bron: Android Community


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.