Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple presenteert iPad 3 op 7 maart’

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2012, 10:57 CategorieApple

We hebben vorige week al interessante geruchten langs zien komen over de opvolger van de iPad 2 en ook werd er gesproken over een presentatie in de eerste week van maart. Vandaag melden zowel The Wall Street Journal als iMore dat ze uit bronnen vernomen hebben dat de presentatie op woensdag 7 maart zal plaatsvinden.

Op zich geen onlogische datum aangezien op die dag nog geen evenementen gepland staan in het San Francisco Yerba Buena Center waar Apple eerdere producten onthulde. Ook lijkt woensdag Apple’s favoriete dag te zijn om de wereld wat nieuws voor te schotelen. Naast de datum van presentatie benadrukken de bronnen nogmaals dat de iPad 3 voorzien zal zijn van een 4G (LTE) module en wordt er weer gesproken over een quad-core processor. Vorige week werd door bronnen van The Verge nog gemeld dat Apple gekozen zou hebben voor een dual-core processor, welke overigens wel een stuk sneller is dan de huidige processor.

Apple iPad 3 

Wat kunnen we nog meer verwachten volgens de laatste geruchten? Een Retina (-achtig) display lijkt waarschijnlijk en mocht dit waar blijken te zijn zal Apple ook een zwaardere batterij gebruiken om het display van stroom te voorzien. De iPad 3 (of iPad 2S of iPad HD) zou ook iets dikker zijn dan de iPad 2. Daarbij zou Apple er wel eens voor kunnen kiezen twee iPads te verkopen komend jaar, een goedkopere iPad 2 en een duurdere iPad 3.

Mocht de presentatie op 7 maart plaatsvinden dan is de kans groot dat de tablet binnen een paar dagen in de eerste landen te koop is. Hoewel er nog niks bevestigd is kun je alvast een klein uitroepteken bij deze datum zetten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.