Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert Arnova 8b G2 budget tablet

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2012, 16:19 CategorieHardware

Archos blijft de budget Arnova serie maar uitbreiden. Helaas zijn het telkens geen overtuigende updates waarop mening consument zal gaan wachten. Ook de nieuwe Arnova 8b G2 serie is een simpele en kleine update van de huidige Arnova 8 G2 serie wat voornamelijk te zien is aan het design van de tablet.

Net als bij de nieuwe Arnova 7b G2 heeft Archos voornamelijk de buitenzijde van de tablet aangepakt. Kijkend naar de specificaties is het een echte budget tablet en hoef je geen wonderen te verwachten. Zo beschikt de tablet over een 8 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 800 bij 600 pixels, twee USB poorten, een microSD card reader, 4GB of 8GB aan opslaggeheugen, 512MB aan werkgeheugen, een 1GHz processor en Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem. De tablet is iets zwaarder dan zijn voorganger maar wel een halve millimeter slanker. Kortom, een in mijn ogen nutteloze update die het assortiment van Arnova alleen maar onoverzichtelijker maakt.

Wanneer de Arnova 8b G2 in Nederland verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend. • Delen:

Reacties

 1. bokkiewokkie
  16 februari, 2012 om 15:11

  “Kortom, een in mijn ogen nutteloze update die het assortiment van Arnova”
  Vind ik nogal een boute uitspraak als je prijs niet weet en verder geen idee hebt hoe de tablet presteert. Lijkt me niet denkbeeldig dat er een dualcore inzit gezien de updates van de andere serie archos tabletten.
  Jammer…

  • Martijn
   16 februari, 2012 om 15:16

   Dan lees je niet goed naar mijn idee. Alles (ook de processor) is hetzelfde namelijk, dus de prestaties ook.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.