Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS stelt Android 4.0 update voor de Eee Pad Transformer weer uit

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2012, 13:04 CategorieAndroid

Bezitters van de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer Prime hebben inmiddels al enkele weken de beschikking over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, maar bezitters van de eerste generatie Transformer tablets moeten nog steeds geduldig wachten. Helaas lijkt het er nu op dat ASUS de uitrol weer uitgesteld heeft.

In eerste instantie zou de Android 4.0 update voor de Eee Pad Transformer tegelijkertijd met de update voor de Transformer Prime uitgerold worden maar dit bleek al snel niet mogelijk. Vervolgens gaf ASUS aan dat de update nog ter goedkeuring bij Google lag en dat deze waarschijnlijk begin februari uitgerold zou worden. Inmiddels worden bezitters van de tablet ongeduldig en hebben ze ASUS om een reactie gevraagd. Op de Facebook pagina van ASUS Singapore laat de fabrikant weten dat de update nu ergens eind februari of in maart uitgebracht wordt. Kijkend naar de eerdere beloften kunnen we dus beter uitgaan van de laatste twee weken van maart. Een reden voor de vertraging gaf ASUS niet. Hierbij moet wel gezegd worden dat fabrikanten zichzelf internationaal gezien vaak tegenspreken wanneer het op software updates aankomt, dus het is vooral afwachten.

ASUS heeft vorig jaar een goede reputatie weten op te bouwen als het gaat om updates van Android. Zo was het een van de eerste fabrikanten die Android 3.2 Honeycomb uitrolde naar de Eee Pad Transformer. Dit jaar heeft de reputatie van ASUS al flink schade opgelopen door problemen met de Transformer Prime en de lancering van een nieuw model dus de fabrikant bevindt zich momenteel op glad ijs.

Bron: Android Community

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.