ASUS toont ‘Expand Your World’ commercial voor de Padfone

28 februari 2012 1 Minuut 4 Reacties
ASUS-Padfone-1

Een gewaagd en interessant concept is het zeker maar of consumenten hier (al) klaar voor zijn is de grote vraag. De ASUS Padfone combineert de gemakken van een smartphone met het grote display van een tablet en de productiviteit van een keyboard. Kortom, alles wat je nodig hebt in het dagelijkse leven in één. En dat is ook exact wat ASUS in de eerste commercial voor de Padfone wil laten zien.

Niet alleen qua concept is de Padfone interessant. Ook het design is aantrekkelijk en de specificaties zijn niet onaardig. Zo beschikt de Padfone (smartphone) over een 4.3 inch AMOLED qHD display, Android 4.0 Ice Cream Sandwich en krijg je een 1.5GHz dual-core processor. De PadStation (tablet) heeft een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en beschikt over een ingebouwde batterij die je een vijfmaal langere batterijduur geeft. Bekijk alle specificaties en het meest recente nieuws over de Padfone op de productpagina.

De Padfone (met Padstation en keyboard dock) zou ergens in april op de markt moeten verschijnen. Helaas kon ASUS Benelux nog niks vertellen over een lanceerdatum of prijs. Zou de Padfone voor jouw een ideale vervanger voor je smartphone, tablet en laptop zijn?

Reacties (4)