ASUS toont teaser Padfone: Smartphone, tablet en keyboard dock?

23 februari 2012 1 Minuut 2 Reacties
ASUS-Padfone-2

Een van de interessante producten op het gebied van tablets die we volgende week tijdens het Mobile World Congres gaan zien is de ASUS Padfone. Het unieke aan dit apparaat is de combinatie van een smartphone en een tablet. De grote vraag is of hier wel een markt voor is. Wie wil er een smartphone die je achterin een tablet stopt?

Wellicht dat een keyboard dock zou kunnen helpen aangezien ASUS met de Transformer series al heeft bewezen dat consumenten hier warm voor lopen. Vandaag heeft ASUS op YouTube een teaser geplaatst die doet vermoeden dat ook de Padfone uitgerust zal worden met een keyboard dock. Tijdens de CES 2012 werd al duidelijk dat de Padfone compatibel is met het keyboard dock van de eerste generatie Transformer tablets maar dit zal waarschijnlijk aangepast worden naar de Transformer Prime series. We weten al dat de Padfone qua uiterlijk en specs is veranderd ten opzichte van het model dat we vorig jaar zagen maar wat ASUS exact in petto heeft blijft een verrassing.

De teaser video laat in ieder geval zien dat “1 + 1 + 1 = Endless Possibilities”. Smartphone + tablet + keyboard dock moet volgens de fabrikant dus de ideale combinatie zijn. Zou jij geïnteresseerd zijn in een smartphone/tablet/keyboard combinatie?

Bron: Androidandme

Reacties (2)