Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont teaser Padfone: Smartphone, tablet en keyboard dock?

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2012, 13:04 CategorieHardware

Een van de interessante producten op het gebied van tablets die we volgende week tijdens het Mobile World Congres gaan zien is de ASUS Padfone. Het unieke aan dit apparaat is de combinatie van een smartphone en een tablet. De grote vraag is of hier wel een markt voor is. Wie wil er een smartphone die je achterin een tablet stopt?

Wellicht dat een keyboard dock zou kunnen helpen aangezien ASUS met de Transformer series al heeft bewezen dat consumenten hier warm voor lopen. Vandaag heeft ASUS op YouTube een teaser geplaatst die doet vermoeden dat ook de Padfone uitgerust zal worden met een keyboard dock. Tijdens de CES 2012 werd al duidelijk dat de Padfone compatibel is met het keyboard dock van de eerste generatie Transformer tablets maar dit zal waarschijnlijk aangepast worden naar de Transformer Prime series. We weten al dat de Padfone qua uiterlijk en specs is veranderd ten opzichte van het model dat we vorig jaar zagen maar wat ASUS exact in petto heeft blijft een verrassing.

De teaser video laat in ieder geval zien dat “1 + 1 + 1 = Endless Possibilities”. Smartphone + tablet + keyboard dock moet volgens de fabrikant dus de ideale combinatie zijn. Zou jij geïnteresseerd zijn in een smartphone/tablet/keyboard combinatie?

Bron: Androidandme

 • Delen:

Reacties

 1. JHS_NL
  23 februari, 2012 om 14:47

  Ik moet zeggen dat ik het zeker een interessante optie zou vinden om te overwegen. Heb nu een TF101 en die bevalt prima dus als het straks mogelijk is de functionaliteit van telefoon, tablet en keyboard samen te voegen is dat voor mij persoonlijk er interessant.

  Hoop alleen wel dat de Padfone eventueel ook compatibel blijft met de dock van de TF101…..

 2. Pletman
  24 februari, 2012 om 4:11

  Ik vind het onhandig. Als ik weg ben, kan niemand met de tablet werken/spelen. Een tablet wordt door iedereen gebruikt. Ik zie meer in het concept van de Transformer (=perfect!) en ook zie ik meer in het concept van van Ubuntu op je Android tablet / telefoon. Kijk naar http://www.androidnews24.com/ubuntu-for-android-is-coming-and-it-looks-good–androidnews24-23358.html

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.