Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont teaser Transformer 700 met Full HD display

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2012, 18:54 CategorieHardware

Vanmorgen toonde ASUS al een teaser voor de nieuwe Padfone maar er wordt nog een product gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress volgende week. ASUS heeft namelijk de lancering van de Transformer 700 serie gepland staan, met als unieke feature een Full HD display.

Op YouTube is zojuist een teaser verschenen waarin ASUS spreekt over “twice the detail, twice the fun.” Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier over de Transformer 700 die we tijdens de CES 2012 plots voorbij zagen komen. We gaan er vanuit dat dit een upgrade is van de huidige Transformer Prime maar ASUS zou er ook voor kunnen kiezen deze versie minder krachtig te maken en goedkoper in de markt te zetten.

Eerder doken er al specificaties op van de Transformer 700 waaruit bleek dat ASUS ineens voor een Qualcomm dual-core processor gekozen zou hebben. Aan de andere kant vonden we in dezelfde specificatielijst de Transformer TF300T terug die als tussenmodel gepresenteerd zou kunnen worden. Kortom, ASUS houdt ons nog even in spanning over de exacte specificaties en plaatsing in het assortiment. Het Mobile World Congress gaat komende maandag van start en alle nieuwtjes lees je natuurlijk als eerste hier.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.