Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry lanceert PlayBook OS 2.0 op 21 februari

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2012, 13:50 CategorieBesturingssystemen

Tot op heden was het vooral gissen wanneer de lang verwachte PlayBook OS 2.0 update voor de BlackBerry PlayBook uitgerold zou worden maar vandaag lijken interne marketingdocumenten uit de wijzen dat 21 februari de dag is dat de update gelanceerd wordt.

De PlayBook OS 2.0 update moet een aantal problemen of beperkingen oplossen waar PlayBook gebruikers vanaf het begin af aan al over klagen. Zo wordt de PlayBook eindelijk voorzien van native e-mail, contacten en kalender applicaties. Daarnaast wordt met de update de BlackBerry Bridge functie verbeterd en kun je middels de Android App Player een beperkt assortiment Android applicaties op de PlayBook gebruiken.

Overigens blijkt uit de documenten ook dat de prijs van de PlayBook voorlopig niet meer aangepast zal worden. De laatste maanden heeft BlackBerry de prijs een aantal keer aangepast om de verkopen te stimuleren maar nu is besloten het te houden op 199 dollar voor de 16GB versie, 249 dollar voor de 32GB versie en 299 dollar voor de 64GB versie.

In dit artikel vind je de belangrijkste verbeteringen die de update met zich meebrengt en een demonstratievideo van de PlayBook met software update.

Bron: Engadget


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.