Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry PlayBook 2.0 software update nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2012, 11:59 CategorieBesturingssystemen

Bezitters van een BlackBerry PlayBook hebben er erg lang op moeten wachten maar de PlayBook OS 2.0 update is vanaf vandaag eindelijk te downloaden. De update moet onder van de BlackBerry PlayBook een volwaardige tablet maken met onder meer native e-mail, kalender en contacten applicaties.

De update is gratis voor alle PlayBooks te downloaden en brengt naast de native applicaties ook integratie van sociale netwerken, het gebruik van een BlackBerry smartphone als afstandsbediening voor je tablet, de Android App Player voor het gebruiken van Android applicaties op de PlayBook, een verbeterd on-screen keyboard en een verbeterde BlackBerry Bridge functie. Daarnaast wordt BlackBerry App World momenteel uitgebreid met een aantal Android apps die werken met de PlayBook.

Overigens kan volgens de website CrackBerry de nieuwe Bridge applicatie je BlackBerry smartphone veranderen in een afstandsbediening voor elke andere tablet of elk ander apparaat. RIM heeft de afgelopen maanden met verschillende acties al geprobeerd de PlayBooks aan de man te brengen maar deze update zal wellicht meer invloed hebben.

Voor een volledig overzicht van alle verbeteringen in PlayBook OS 2.0 en een demonstratievideo kun je terecht in dit artikel. Meer informatie over hoe je de PlayBook OS 2.0 update moet installeren vind je hier.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.