Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Draag je iPad of Android tablet om je nek met de GoPad

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2012, 20:27 CategorieAccessoires

Het mag er dan misschien wat knullig uitzien maar er zijn absoluut situaties te bedenken waarin het dragen van een tablet om je nek erg handig kan zijn. Denk aan het gebruik van een tablet tijdens het werk (met je handen) of gebruik in een ziekenhuis. Je wilt je tablet altijd kunnen bereiken en voor je neus hebben.

De GoPad biedt de ideale oplossing aangezien je met een simpel systeem een iPad of een Android tablet om je nek hangt. De riem gaat om je nek en een standaard houdt de tablet in een optimale positie zodat je er ook mee kunt werken. Daarnaast dient de GoPad ook als standaard voor je tablet wanneer deze niet om je nek hoeft te hangen en kun hem over je schouder hangen als soort van laptop tas.

De GoPad is op deze website te koop voor een prijs van 89 dollar. Momenteel is alleen de versie voor de iPad te koop maar binnenkort worden er ook versies voor de Samsung Galaxy, RIM PlayBook, Samsung Galaxy, Kindle Fire, en Motorola Xoom verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.