Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #24

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2012, 15:52 CategorieAndroid

Zoals elke maandag is er ook vandaag weer een interessante podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Daarnaast bespreekt Nathan wat applicaties en spreekt zijn verwachtingen uit voor MWC 2012.

Deze week komen natuurlijk niet onder het geweld van het Mobile World Congress 2012 uit. Het gaat dan ook vooral over nieuwe tablets van onder meer Samsung en ASUS. Maar, daarnaast bespreken we kort ook wat ontwikkelingen over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, bespreken we de preview van de Samsung Galaxy Tab 7.7 en zijn er een tweetal nieuwe tablets in Nederland te koop.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.