Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eredivisie Live Sidekick tweede scherm app met live statistieken

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2012, 14:03 CategorieApplicaties

Eredvisie Live heeft vandaag de eerder aangekondigde tweede scherm applicatie voor tablets, smartphones, PC’s en laptops gelanceerd. Middels deze applicatie is het mogelijk tijdens live wedstrijden statistieken te bekijken en te reageren op gebeurtenissen in de wedstrijd. De Sidekick applicatie werkt gratis in de browser wanneer je naar eredivisielive.nl/sidekick gaat.

Onder meer op je tablet kun je dus simpel alle statistieken van een wedstrijd bijhouden terwijl je op je TV naar de wedstrijd kijkt. Door te surfen naar eredivisielive.nl/sidekick kom je direct in een portal terecht waar alle statistieken verschijnen zonder in te loggen of te betalen. Ook een abonnement voor Eredivisie Live is niet noodzakelijk om van de dienst gebruik te maken.

Statistieken en meer

De Sidekick tweede scherm applicatie is ondersteunend aan de live voetbalwedstrijd op TV en biedt onder meer statistieken van de wedstrijd in de vorm van een tijdlijn, video’s, analyses, interviews, quizvragen en polls. Zo kun je zien welke speler het meeste overwicht heeft, hoe vaak er op doel geschoten is en wie de meeste duels gewonnen heeft. Na de wedstrijd zijn interviews met trainers en spelers direct via de applicatie te bekijken. Door te reageren op gebeurtenissen in de wedstrijd kun je jouw mening delen met anderen. Een aantal reacties wordt op het eerste scherm, waar je de wedstrijd op volgt, getoond. Ook is het mogelijk reacties direct te delen op Twitter of Facebook. Volgens Eredivisie Live zijn abonnees voetbalgek en kunnen ze middels deze applicatie nog dichter op de wedstrijd zitten.

Voorspellen

Een leuke extra functie is het voorspellen van uitslagen. Hiervoor moet je wel inloggen met je Eredivisie Live account maar maak je tevens kans op mooie prijzen wanneer je de uitslagen juist hebt.

Voor de echte voetbal fan is de Eredivisie Live Sidekick applicatie dus een absolute aanrader.

Ga naar Eredivisie Live voor het live bekijken van een wedstrijd.

Bron: TotaalTV

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.