Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s 10 inch Huawei MediaPad tablet gelekt

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2012, 18:11 CategorieHardware

Huawei is één van de tabletfabrikanten die tijdens het Mobile World congres 2012 volgende week een nieuwe tablet zal onthullen. Vorige week gaf de fabrikant al aan met een 10 inch versie van de MediaPad tablet te komen en vandaag zijn de eerste foto’s van het apparaat uitgelekt.

Uit de serie foto van de Russische site Hi-Tech Mail kunnen we opmaken dat het design van de 7 inch MediaPad niet klakkeloos overgenomen wordt. De achterzijde heeft wel iets weg van de 7 inch variant – metalen behuizing met plastic gedeelte voor Wifi en 3G ontvangst – maar de voorzijde ziet er wat eleganter uit. Het is niet veel wat we zien maar het dunne metalen frame aan de voorzijde ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Volgens de site beschikt de tablet over een 3g module, een microSD card reader, een 8 megapixel camera met LED flitser en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Verder kunnen we nog stereo speakers zien en iets dat lijkt op een dock connector of een connector voor opladen en uitwisselen van data.

Volgens de Russische website wordt de tablet een dag voor het MWC 2012, op 26 februari, geïntroduceerd. Qua prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

Via: The Verge


€ 289,00

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

€ 389,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.