Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu lanceert zakelijke Stylistic M350 Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2012, 21:29 CategorieHardware

We zien met regelmaat robuuste tablets voorbij komen voor de zakelijke markt, waarvan er veel ook nog eens draaien op Windows 7. Hoewel de nieuwe Fujitsu Stylistic M350 gericht is op de zakelijke markt is de hardware vergelijkbaar met tablets voor consumenten en is het besturingssysteem Android. in Japan komt de tablet binnenkort op de markt voor een omgerekende prijs van zo’n 346 euro.

Helaas is de tablet standaard niet voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar moet je het doen met Android 2.3 Gingerbread. Of er een toekomstige update gepland staat is niet duidelijk. Verder beschikt de Fujitsu Stylistic M350 over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1GHz processor, 1GB aan werkgeheugen, Bluetooth, Wifi en 8GB aan intern opslaggeheugen. De tablet heeft een gewicht van 420 gram en een afmeting van 120 bij 200 bij 14 mm.

Kijkend naar de specs en hardware is het dus een zogenaamde budget tablet maar ligt de prijs van 346 euro aan de hoge kant, zeker gezien het feit dat een Android 4.0 update nog onzeker is. Of en wanneer de Fujitsu Stylistic M350 naar Europa komt is nog niet bekend.

Bron: Fujitsu

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.