Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu Stylistic M532 Android 4.0 tablet in april naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2012, 10:54 CategorieHardware

Eerder zagen we al dat Fujitsu grote plannen heeft voor dit jaar op het gebied van tablets en laptops. Vooral Europa wordt een belangrijke markt en dat gaan we meteen al merken met de introductie van de Fujitsu Stylistic M532 tablet met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De tablet heeft onder meer een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, de nieuwste versie van Android en een quad-core Tegra 3 processor. Hoewel de tablet goed dienst zou kunnen doen als tablet voor de gemiddelde consument is het model niet gericht op consumenten. Fujitsu wil voornamelijk de zakelijke gebruikers met dit model overtuigen. Zo wordt de tablet uitgerust met standaard beveiligingssoftware en zakelijke software voor het bewerken en bekijken van bestanden.

De Fujitsu Stylistic M532 heeft een gewicht van 560 gram, is 8.6 millimeter dik, en beschikt over twee camera’s, 16GB aan intern opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth en 3G. De tablet moet in april in Nederland verschijnen voor een prijs van 549 euro.

Bron: Nu.nl

 • Delen:

Reacties

 1. stijn
  28 februari, 2012 om 10:58

  Mooi looks, en licht, en dat is het.
  Qua specs niks speciaals en veel te duur…
  Wel een positief punt: eindelijk iemand die met prijzen naar buiten komt :)
  Dacht meer prijzen te gingen zien op dit congres: onder meer van asus en samsung maar blijkbaar wachten ze allemaal op wat apple gaat doen…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.