Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gratis BlackBerry PlayBook voor Android app ontwikkelaars

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2012, 11:50 CategorieAndroid

Eerder deze week liet RIM al doorschemeren dat de Android App Player deze maand nog voor de BlackBerry PlayBook zal verschijnen, maar zonder content wordt ook die feature geen groot succes. Om het aantal beschikbare Android apps te vergroten geeft fabrikant RIM gratis PlayBook tablets weg aan Android app ontwikkelaars.

Middels de Android App Player kunnen Android applicaties gedraaid worden op de BlackBerry PlayBook. Om de applicaties beschikbaar te maken voor de tablet moeten ontwikkelaars ze door een speciaal programma halen en laten keuren door RIM. Om ontwikkelaars te stimuleren heeft RIM besloten gratis 16GB PlayBook tablets weg te geven wanneer een ontwikkelaars voor 13 februari de applicaties indienen.

RIM hoopt dat de PlayBook OS 2.0 update, welke uitgerust is met onder meer de Android App Player en de native e-mail en kalender applicaties, de verkopen van de tablet positief zullen beïnvloeden. Daarnaast lekte eerder deze maand informatie uit over een mogelijke 3G variant van de PlayBook die ook beschikt over een snellere processor.

Bron: The Verge


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.