Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on met de LG Optimus Vu

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2012, 23:16 CategorieHardware

LG heeft vorige week de Optimus Vu gelanceerd, een 5 inch tablet (of smartphone) met een nogal vierkante vorm, en natuurlijk wordt het apparaat deze week tijdens het MWC 2012 aan het publiek getoond. De Optimus Vu beschikt over een 4:3  beeldverhouding, wat volgens LG optimaal is voor het maken van notities en tekenen, en is de directe concurrent van de Samsung Galaxy Note.

Net als bij de Note moet je het voorlopig doen met Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem maar LG heeft al laten weten een Android 4.0 update uit te rollen. Toch hoeven wij Nederlanders er ons nog niet zo druk over te maken aangezien de Optimus Vu volgende maand eerst in Korea gelanceerd zal worden. Andere specs van de Vu zijn een 8 megapixel camera, een meegeleverde stylus, een microSD card reader, een 1.5GHz dual-core processor, een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en een HDMI aansluiting. The Verge heeft de Optimus Vu vandaag al even vast mogen houden en heeft daar ook een korte video van gemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.