Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei komt met 10 inch MediaPad

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2012, 11:28 CategorieHardware

Huawei heeft grootse plannen voor het Mobile World Congres eind deze maand en één van deze plannen is een nieuwe 10 inch MediaPad tablet. Huawei heeft vorig jaar een 7 inch MediaPad tablet op de markt gebracht en de fabrikant lijkt nu ook de concurrentie aan te willen gaan in het 10 inch segment.

De 7 inch MediaPad is kijkend naar de prijs en de specificaties een interessante keuze. Zo beschikt de tablet over een 1.2GHz dual-core processor, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, een 3G module, Bluetooth, GPS, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, een USB aansluiting, een HDMI aansluiting en een microSD card reader. Qua software draait de MediaPad nog op Android 3.2 Honeycomb maar Huawei zal binnen niet al te lange tijd een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update uitrollen. De MediaPad is momenteel te koop voor zo’n 330 euro.

Of de specificaties van de 10 inch variant te vergelijken zullen zijn met die van de 7 inch tablet is momenteel nog onduidelijk. Mochten de specs niet veel afwijken en de prijs ook net onder die van concurrerende 10 inch tablets vallen zou de tablet een aantrekkelijke keuze kunnen zijn. Eind volgende maand vindt het MWC 2012 plaats in Barcelona en zullen we meer te weten komen.

Bron: Unwired


€ 289,00

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

€ 389,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.