Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad 10 FHD met quad-core chip en Full HD display

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2012, 17:39 CategorieHardware

Er werd tijdens de persconferentie niet heel veel aandacht aan besteed maar de Huawei MediaPad 10 FHD is qua specificaties toch best wat aandacht waard. Eerder maakte Huawei al bekend dat er een 10.1 inch variant van de MediaPad zou komen en het is absoluut een tablet die met de juiste prijs hoge ogen kan gooien.

Zo beschikt de Huawei MediaPad 10 FHD over een 10.1 inch Full HD display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Ook de nieuwe Acer Iconia Tab A700 en de Transformer 700 series worden binnenkort verwacht met een dergelijk display. Daarnaast beschikt de tablet over een K3 quad-core processor van de fabrikant zelf, Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem, een 4G module voor snel mobiel internet en een 8 megapixel camera. Dat alles zit verwerkt in een design dat maar 8.8mm dik is.

Het model dat de fabrikant tijdens het MWC 2012 toont is een speciaal met de hand gemaakt prototype dus de tablet is nog verre van af en kan qua specs nog gewijzigd worden. Volgens The Verge, die al een korte hands-on sessie met de tablet mocht hebben, ziet het display er in ieder geval strak uit, met een scherpe weergave en wijde kijkhoeken. Ook gaf een vertegenwoordiger van Huawei aan dat de MediaPad 10 FHD ergens in het tweede kwartaal op de markt zal verschijnen voor een nader te bepalen prijs.

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Huawei MediaPad 10 FHD.

 • Delen:

Reacties

 1. stijn
  27 februari, 2012 om 11:03

  Interessant!
  Hopelijk de prijs ook

  • Martijn
   28 februari, 2012 om 12:33

   Check frontpage :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.