Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 3 wordt op 7 maart gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2012, 18:47 CategorieApple

Na een vloedgolf aan geruchten de afgelopen weken is het eindelijk officieel, een deel althans. De datum dat de opvolger van de iPad 2 gepresenteerd gaat worden is door Apple gezet op 7 maart. Apple heeft zojuist de pers voorzien van uitnodigingen voor een evenement dat in San Francisco gehouden wordt en de bijgevoegde foto maakt in ieder geval duidelijk dat het om een iPad draait.

We gaan er met zijn allen vanuit dat het de iPad 3 wordt maar we hebben ook voldoende geruchten gehoord over een iPad 2S of een iPad HD. Mocht het helemaal vreemd lopen zou het ook wel eens kunnen gaan om een iPad Mini. Wat kunnen we verwachten? Kijkend naar de foto lijkt een Retina display – of in ieder geval een hoge resolutie display – zeker maar de rest blijft gissen. Een quad-core processor? 4G/LTE ondersteuning? Een dikker design? Ook kunnen we uit de foto halen dat het frame zonder zilveren rand is.. Hou woensdag 7 maart na 19.00 Nederlandse tijd dus vrij want dan wordt alles pas duidelijk.

Bron: The Verge

 • Delen:

Reacties

 1. Sam
  28 februari, 2012 om 18:54

  Ik hoop dat de homebutton blijft (al zou het een touch vlak worden, don’t care).

  Ik mis die toch wel een beetje op de foto (kan aan manier van schieten liggen natuurlijk).

  • nathan
   28 februari, 2012 om 20:50

   Dit kan toch ook gewoon de zijkant van de iPad zijn. kortom landscape mode :)

   • Sam
    28 februari, 2012 om 20:53

    Zeker. Of gewoon een esthetische keuze voor het plaatje. Wou gewoon even kwijt dat ik wel een home button wil, pretty please.

 2. Erik
  28 februari, 2012 om 21:22

  Ben erg benieuwd!
  Hoop dat een van mijn huisgenoten vanplan is er eentje te kopen, zou er graag mee willen spelen:D
  Denk overigens dat het niet quad core wordt maar een goed snelle dual core. Meestal is Apple namelijk goed in stabiele producten leveren en het moet ook al in miljoenen exemplaren aanwezig zijn. Gezien het feit dat de tegra 3 tablets zelfs nu nog niet voor het lage aantal android gebruikers aangesleept kan worden betwijfel ik zeer dat apple er al 10 miljoen heeft klaarliggen, wil niet zeggen dat apple achter ligt op de concurrentie, maar apple is meestal niet een bedrijf dat als eerste de nieuwste hardware heeft omdat ze geen falen kunnen veroorloven vanwege hoge reputatie. maar zal me benieuwen:)

  • Sam
   28 februari, 2012 om 21:32

   Ik ben het helemaal met je eens Erik, het zou mij ook redelijk verbazen. Daarbij is het bij iPad ook niet zo heel belangrijk omdat er niet geconcurreerd word op hardware maar op gebruikerservaring.

 3. Zx12richard
  29 februari, 2012 om 11:54

  Zou deze graag willen kopen, maar de geruchten dat het goedkoopste model vlakbij de 600eurie gaat liggen staat me erg tegen. Eerst dat maar is afwachten, anders gewoon de ipad2 of een nieuwe transformer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.