Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Komt Samsung tijdens MWC 2012 met een Galaxy Note 10.1?

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2012, 14:44 CategorieHardware

Samsung introduceerde met de 5.3 inch Galaxy Note een nieuwe productgroep die tussen tablets en smartphones invalt. Toch zou Samsung de Note familie binnenkort uit kunnen breiden met een 10.1 inch variant. Op de officiële website van Samsung is een aanwijzing gevonden dat de Galaxy Note 10.1 tijdens het MWC 2012 onthuld wordt.

De naam Galaxy Note is verschenen op een uitnodiging voor de Samsung Developer Day tijdens het Mobile World Congres. In de uitnodiging worden de originele Galaxy Note, de Samsung Wave 3 en Wave Y smartphones en een Galaxy Note 10.1 genoemd. Het evenement gaat over het ontwikkelen van applicaties voor de S-Pen stylus dus de kans dat het een tikfoutje is lijkt klein. Daarbij gaf Samsung eerder al aan dat de stylus functie ook geschikt zou zijn voor grootformaat tablets en dat we wellicht in de toekomst tablets met de S-Pen zouden kunnen gaan zien.

Mocht dit bewijs nog niet overtuigend genoeg zijn dan hebben we ook een casting call (oproep voor acteurs) voor een Samsung commercial. Hierin wordt gezocht naar een acteur voor de rol van Galaxy Note 10.1 gebruiker. Ook wordt er gesproken over een opname in begin februari wat weer mooi samenvalt met het MWC dat eind deze maand plaatsvindt. Zou Samsung het toch al zo enorm grote assortiment wederom gaan uitbreiden?

Bron: TheVerge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.