Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Optimus Vu gedemonstreerd in video

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2012, 11:29 CategorieHardware

Afgelopen zondag introduceerde LG een zogenaamde ‘phablet’ die de concurrentie aan moet gaan met de Galaxy Note van Samsung. De Optimus Vu heeft een formaat dat net tussen een tablet en een smartphone invalt en is volgens de fabrikant uitermate geschikt voor het maken van notities. Onderstaande video toont kort de belangrijkste eigenschappen van de Optimus Vu.

De tablet/smartphone heeft een display van 5 inch met een aspectratio van 4:3. Verder beschikt de Optimus Vu over een ingebouwde stylus, een IPS display, een 1.5GHz dual-core processor, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een opslaggeheugen van 32GB. De Vu draait op Android 2.3 Gingerbread. Zoals je in onderstaande video ziet geeft het 4:3 formaat de Vu een nogal aparte vorm mee wat het nog minder een smartphone of een tablet maakt. Voor notities en voor browser lijkt het extra brede display wel weer voordelen te hebben. Helaas wordt het gebruik van de stylus niet getoond.

De LG Optimus Vu wordt begin maart in Korea verwacht maar zal eind deze maand ook tijdens met Mobile World Congres getoond worden aan het publiek.

Bron: Netbooknews

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.